... EN ONDERHOUD

Meubelstoffering Jo Kaanen is uw adres voor vakkundig advies over het nodige onderhoud van uw meubels. Voor zowel leder, textiel of hout, Bij Jo Kaanen krijgt u de informatie die u nodig heeft voor het onderhoud van uw meubels en de producten die voor dat onderhoud nodig zijn. Met een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten kunnen wij u het beste voor uw meubels aanbieden. U kunt ook uw meubels aan ons toevertrouwen. Wij komen uw meubels indien noodzakelijk ophalen en nemen ze met zorg onder onze hoede. Uw meubels worden dan professioneel verzorgd met de beste producten die hiervoor bestaan. 

In onze winkel hebben wij een groot assortiment onderhoudsproducten beschikbaar voor verkoop zodat  u thuis zelf met het onderhoud kunt beginnen.  Een meubel dat goed onderhouden wordt, zal langer meegaan en langer mooi blijven.

Ook het hout verdient een goede verzorging en bescherming. Bij Meubelstoffering Jo Kaanen helpen wij u graag aan het juiste product en leggen wij u graag uit hoe u de producten zelf toepast.